Image Alt

Handgemaakt keramiek servies

WE MAKEN ALLE SERVIEZEN MET ENORM VEEL LIEFDE EN MET DE HAND.
REKEN DAAROM OP EEN LEVERTIJD VAN MINSTENS 8 WEKEN.
OPGELET: SERVIEZEN KUNNEN ENKEL OPGEHAALD WORDEN IN ONS ATELIER TE ANTWERPEN.

 

Handgemaakt keramiek servies

Een handgemaakt keramiek servies in het glazuur en de kleur naar jouw keuze: we maken het met veel liefde voor je!
Onze Spots & Speckles serviezen zijn er voor iedereen die het bijzondere plezier wil ervaren van kopjes, bordjes en bowls die prachtig bij elkaar passen, en tegelijk elk uniek zijn.

Met onze keramiek geniet je van iedere maaltijd: of het nu een restje aan je aanrecht is of een uitgebreid diner met vrienden.
Kies tussen ons basis, uitgebreid en luxe servies en maak alvast wat kastruimte vrij voor je nieuwe uitzet.

Vanaf: 553,00
Vanaf: 1 282,50

Luxe servies voor Nadine

Het servies geeft me een trots gevoel. Een gevoel van dat je best mag genieten van de mooie dingen en momentjes. Een gevoel van kunst en daarbij het zien dat iemand er liefde in heeft gestoken.... Dan smaakt je kop koffie toch echt beter. Dus het servies doet veel meer dan het zijn van een servies. Ik genoot al van juist de kleine momentjes. De mokken hou je lekker vast en het formaat borden in 3 maten is handig omdat je dan betere porties kunt maken. Het ziet er zelfs als je geen tijd hebt om te koken, en snel iets maakt, toch heel mooi en lekker uit.

UITGEBREID SERVIES VOOR ANNELIES

Het servies heeft al mijn verwachtingen overtroffen! Het is zo mooi dat je ernaar kan blijven kijken. Je merkt dat het unieke stuks zijn die met veel liefde en kwaliteit gemaakt zijn. Elk kopje koffie smaakt net dat tikkeltje lekkerder. Ook is het fijn om de verschillende borden en kommetjes uit te proberen bij allerlei receptjes.

Annelies

LUXE SERVIES VOOR NATHALIE

Na het eerste contact via Instagram maakten we een afspraak om de verschillende kleurtjes te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. We werden ontvangen door Jolien en haar mama in hun gezellige atelier in Antwerpen. De kleur van ons servies hadden we vrijwel direct gekozen en Jolien begeleidde ons goed bij het kiezen van aantallen, welke stukken etc. Het proces werd in gang gezet, tussendoor kregen we af en toe updates per mail en Jolien was ook steeds bereikbaar via Instagram en mail. Een aantal weken later was het dan zo ver en mochten we ons servies ophalen! Thuisgekomen pakten we direct alles uit en vonden we nog een paar kleine verrassingen (chocolade, theetjes) in de doos. Sindsdien gebruiken we uiteraard enkel nog ons nieuwe servies en daar zijn we zoooo blij mee! We houden heel erg van het simpele leven en genieten sowieso al van de kleine dagdagelijkse dingen zoals een ochtendkoffietje drinken in onze tuin, deze rituelen werden nóg leuker door ons handgemaakt servies. Wij zijn dus duidelijk fan!

Nathalie & Mattias