Keramiek Serviesset

Een handgemaakt servies in het glazuur en kleur naar jouw keuze: we maken het met veel liefde voor je. Onze Spots & Speckles serviezen zijn er voor iedereen die het bijzondere plezier wil ervaren van kopjes, bordjes en bowls die prachtig bij elkaar passen, en tegelijk elk uniek zijn.

Jouw servies op maat

Ontdek onze serviessets of maak een afspraak in ons atelier om het servies van jouw dromen samen te stellen.


Met onze keramiek geniet je van iedere maaltijd: of het nu een restje aan je aanrecht is of een uitgebreid diner met vrienden. We hebben verschillende pakketten voor je samengesteld: een basis, een uitgebreid en een luxe servies.

Elk pakket bevat verschillende items, dus klik zeker eens de pakketten open om te zien of er eentje bij je wensen past.
Liever zelf een servies samenstellen? Dat kan! Boek een afspraak in ons atelier via deze link. 

We kijken samen met jou naar je wensen en noden en creëren zo samen het servies van jouw dromen. Kom langs, drink samen met ons een koffietje (in een handgemaakte kop natuurlijk) en laten we samen aan de slag gaan.

Zelf je steengoed servies samenstellen?

Boek hier je afspraak in ons atelier en dan creëren we samen het servies van je dromen!

Maak een afspraak
spots & Speckles moeder dochter duo Jolien & maryline

Leer de makers van jouw servies kennen.

Wij zijn moeder-dochter duo Jolien & Maryline

In onze studio in Antwerpen draaien, bakken en glazuren we samen, moeder en dochter. Dat doen we al enkele jaren en de chemie tussen ons vertaalt zich in momenten van rust en aandacht. Al lachen we ook heel wat af. De liefde en het plezier voel je vast in iedere aankoop.

Met ons handgemaakte servies willen we voor rustpunten in je leven zorgen. Hoe kan je meer in het moment zijn, dan wanneer je de spikkels in je koffiekopje telt of kijkt hoe het zonlicht het glazuur in je bord doet glanzen? Een kopje thee drinken zonder weg te scrollen, to do-lijstjes te maken of je agenda te overlopen in je hoofd: klinkt heerlijk, niet? Wij geloven dat echte rust begint bij aandacht voor je omgeving en voor de keramiek in je handen. Die keramiek creëren wij speciaal voor jou.

Volg ons op Instagram