Wie

Een creatief moeder dochter duo dat de liefde voor handgemaakte objecten met elkaar deelt.

Wij zijn een moeder en dochter duo dat een gezamenlijke passie heeft voor het maken van unieke objecten met onze handen. We droomden er al lang van om samen een ambacht te leren. Na enkele jaren begonnen we aan een workshop keramiek en waren we onmiddellijk verkocht. Een object maken met alle elementen van de aarde is iets wat ons enorm aanspreekt, waardoor we zijn blijven creëren en klei onze nieuwe passie werd.

Spots & Speckles

Na heel wat uren te oefenen en nog meer uren te dromen beslisten we om ons eigen keramiek label te starten. Onze studio focust zich op handgemaakte objecten met een unieke touch. We zijn allebei gepassioneerd door aparte vormen met spots en speckles die nooit hetzelfde zijn. Alles wordt met de hand gemaakt in onze studio te Antwerpen. Verwacht dus zeker niet altijd exact dezelfde vormen, want hier streven we niet naar. We zijn van mening dat unieke objecten veel interessanter zijn, want elk voorwerp vertelt zo zijn eigen verhaal. Hierdoor is elk object dat uit de oven komt zo een verrassing, want je weet nooit exact wat je kan verwachten. We willen jullie dezelfde ervaring kunnen bieden.

Sparking up your home

Wist je dat je 45% van je leven in je huis spendeert? We waren enorm verbaasd van deze cijfers. Net daarom willen we van jou huis een gezellig en bijzonder thuis maken door je eigen nestje op te leuken met handgemaakte objecten.

Doordat het leven niet stil staat zijn we allemaal soms zo gehaast dat we vergeten te genieten van de schoonheid van onze dagelijkste rituelen. Op de zetel kruipen en onder een warm dekentje genieten van een heerlijke koffie in een handgemaakt kopje. Of de eettafel volledig aankleden en opleuken met unieke borden voor een gezellig dinertje met vrienden. We houden enorm van deze momenten. Daarom willen we objecten maken die jullie huis en je leven opfleuren. Neem een kijkje in onze online shop en maak je huis nu nòg leuker. We beloven je dat je alledaagse momenten zoveel mooier zullen worden.

Bezoek onze shop