Speciaal voor de maand december hebben wij onze grote Spots & Speckles gift guide gemaakt! In deze uitgebreide cadeaugids kan je cadeautips vinden voor onze 10 favoriete type personen. Zo van die personen die je sowieso gaat herkennen in je familie en je vriendenkring. Van de aperitiever tot de kerstfanaat, wij hebben voor elke persoon in je leven het perfecte cadeau. En pssst, die cadeautjes mogen ook voor jezelf zijn hé. Let’s go! Klik op de afbeelding om rechtstreeks naar jouw type persoon te gaan of scrol doorheen heel de post om alles te ontdekken. 

De aperitiever

Zoek je een cadeautje voor iemand die nooit “nee” zegt tegen een aperitiefje? Dan is deze keramiek perfect om dat momentje nog lekkerder te maken.
We selecteerde onze Chip & Dip Bowl, het favoriete item van héél wat mensen. Wij gebruiken deze bij elk aperitief-moment. Ook de set van 2 tapas bowls mag niet ontbreken. Deze gebruik je namelijk voor allerlei momenten: van ‘s morgens als granola kommetje  tot ‘s avonds als schaaltje om je olijven in te doen bij de aperitief. De serveerplank gebruik je dan weer om de kaasjes op te presenteren. Of om rond de gaat met de ovenhapjes. Jij kiest waarvoor je dit super veelzijdige plankje gebruikt. Wil je graag al deze items om ineens alles in huis te halen voor de perfecte apero? Kies dan voor ons voordelig Apero Kerstpakket

Chip and dip bowl - €80

Shop nu

Set van 2 tapas bowls - €60

Shop nu

Serveerplank - €38

Shop nu
De kerstfanaat

We kennen allemaal wel iemand die zijn kerstboom veel eerder dan de rest zet. Of die persoon die al in oktober kerstliedjes aan het zingen is.
Voor deze Christmaholic hebben we onze leukste kerstitems geselecteerd. Wat dacht je van onze kerstboom theelichthouders? Eentje is volledig toe, de andere heeft de vorm van een boom. Staat super leuk op de kast, je salontafel of je kersttafel. Voor je kerstboom mogen onze handgemaakte kerstornamenten niet ontbreken. Deze fleuren je boom helemaal op en zorgen voor die unieke touch die je favoriete kerstfanaat elk jaar zoekt.

Kerstboom theelichtje - €25

Shop nu

Set Kerstornamenten - €14

Shop nu

Kerstboom theelichthouder - €32

Shop nu

XL kerstornament - €5

Shop nu
De interieurlover

Je kent ze wel, die ene persoon in je leven die altijd de mooiste home decor in huis heeft. Hun huis is altijd ondergedompeld in de gezelligste sfeer. Om hun omgeving nu nog leuker en gezelliger te maken raden wij jou onze kaarshouder (inclusief handmade trendy kaars!) aan. Deze kan je heel de avond op tafel laten branden terwijl je bezoek hebt. Instant cosy vibes! Of wat dacht je van onze handgemaakte keramieken diffuser, mét ineens een heerlijk geurend flesje olie bij? De geur van de olie werkt ontspannend en ruikt overigens geweldig. Misschien ineens ons meest stylish kopje koffie (onze bubble cup!) geven zodat ze heerlijk kunnen ontspannen in hun gezellig interieur? Be prepared to make someone happy! 

Kaarshouder met kaars - €28

Shop nu

Diffuser met olie - €60

Shop nu

Bubble cup - €28

Shop nu
De koffieleuter

Voor die koffie of theeleut in je leven. Degene die op elk moment van de dag van een kopje thee kan genieten. Of net diegene die zijn of haar dag niét kan starten zonder eerst rustig een kopje koffie te drinken. Maak hun koffiemomentje zoveel specialer met een handgemaakte kop. We hebben er in allerlei verschillende vormen, kleuren en formaten. Van espresso tot cappuccino tot latte/thee, voor élk drankje hebben we het geschikte kopje. Vergeet ook zeker niet onze matching koffieschoteltjes die onder elk kopje passen.

Espresso kop - €19,5

Shop nu

Cappuccino kop - €23,5

Shop nu

Thee / Latte kop - €32

Shop nu

Koffieschoteltje - €16,5

Shop nu
De keukenprins(es)

Voor die ene persoon die je altijd in de keuken kan vinden om de allerlekkerste gerechten uit zijn of haar mouw te schudden. De lepelhouder wordt hun beste maatje, want hierdoor is hun aanrecht nooit meer vies. Geef er ineens een matching olijfolieflesje bij en je hebt deze persoon weer enorm gelukkig gemaakt. Hun aanrecht heeft er namelijk nog nooit zo stylish uitgezien. Je kan ook onze toffe handgemaakte bowls schenken, zo hebben ze ineens een nieuwe favoriete keramieken bowl om hun nieuwste creaties uit te proeven.
PS: Geef je graag een lepelhouder en een olijfolieflesje? Klik hier om ons voordeelpakket te scoren! 

Lepelhouder - €18,5

Shop nu

Olijfoliefles - €58,5

Shop nu

Rechte bowl - €40

Shop nu

Ronde bowl - €40

Shop nu
De knusse huismus

Deze keramiek is voor je vriend(in) die graag thuis in zijn of haar cocon blijft. Voor degene die van elk momentje iets gezellig weet te maken en er van kan genieten om het huis helemaal om te toveren als de zon onder gaat. Onze theelichthouders maken van hun daily cosy moments écht iets bijzonders. De lichtjes zorgen voor ultieme ontspanning. We hebben verschillende groottes en soorten, maar het maakt echt niet uit welke je kiest. In onze theelichthouders bestaat er namelijk géén foute keuze.

Theelichthouder rond - €34

Shop nu

XL Theelichthouder rond - €48

Shop nu

Theelichthouder recht - €34

Shop nu

XL Theelichthouder recht - €48

Shop nu
De neat freak

Je favoriete “neat freak” kan vanaf nu zijn of haar handen wassen in stijl. Je kent ze wel hé, die ene vriend of vriendin die continu opstaat om de handjes te wassen. Met onze gloednieuwe zeeppompjes of ons handgemaakte keramieken zeepschaaltje (inclusief heerlijk zeepje) is dat voor hun nu een nog groter plezier! En als ze liever hun biologische groentjes met veel zorg wassen, hebben wij daar hét perfecte vergiet voor gemaakt. Yes, wij denken aan alles!

Shop nu

Zeepflesje - €48

Zeepschaal met zeepje - €32,5

Shop nu

XL vergiet - €75

Shop nu
De smuller

Voor de persoon die altijd uren aan tafel kan genieten. Van gezellige etentjes tot de leukste aperitiefjes. Geef één van onze fantastische schalen cadeau en jij hebt je plaatsje aan tafel tijdens het volgende etentje weer verdiend! Zorgt jouw smuller ook altijd voor de lekkerste drankjes? Denk dan aan onze citruspers. Van een vers sapje in de ochtend tot een frisse cocktail in de avond, met deze citruspers kan je het allebei.

Serveerschaal met lepels - €90

Shop nu

Hoge serveerschaal - €75

Shop nu

Citruspers - €55

Shop nu
De perfecte host

Voor die persoon in je leven die er enorm van kan genieten om gasten te ontvangen. Telkens is de tafel prachtig gedekt en druipt het huis in gezelligheid. Schenk onze servetringen zodat de ontvanger zijn of haar tafel nòg mooier kan aankleden. Onze kandelaars zorgen dan weer voor de nodige extra gezelligheid aan tafel. Of wat denk je van onze unieke organische serveerschaal dat  het hosten voor hun nog een groter plezier maakt?

Kandelaar groot - €40

Shop nu

Kandelaar medium - €34

Shop nu

Servetringen - €15

Shop nu

Organische serveerschaal - €70

Shop nu
De boekenlover

Last but not least: we hebben allemaal iemand in onze familie of vriendengroep die boeken verslindt. Om hun favoriete leesmomentje nu nog ontspannender te maken hebben we onze organische geurkaars. Niets zo gezellig dan te lezen bij kaarslicht! Het enige wat dan nog ontbreekt is een heerlijk drankje voor tijdens het lezen. Daarvoor raden wij onze thee kop met oor of brede kop met oor aan, zodat je zeker niet morst. En voor je het weet ben je weer 100 pagina’s verder.

Organische geurkaars - €38,5

Shop nu

Thee kop met oor - €38,5

Shop nu

Brede kop met oor - €32,5

Shop nu

En zo zijn we aan het einde van onze gift guide gekomen! We hopen dat we jullie enorm veel inspiratie hebben gegeven en je nu het perfecte cadeau hebt gevonden voor jezelf of voor iemand van je geliefden. Liever onze volledige shop bekijken?

Bekijk de volledige webshop