Dag lieve mensen! Welkom op de eerste blogpost van Spots & Speckles. We starten onze blog met een introductie post. Zo krijgen jullie een beetje inzicht in ons atelier en ons leven. Alsook doen we uit de doeken wat je allemaal op onze blog gaat kunnen lezen. Let’s get started!

[qodef_single_image enable_image_shadow="no" image_size="full" image="82346"]
[qodef_single_image enable_image_shadow="no" image_size="full" image="82348"]

Wie zijn we?

Wij zijn Maryline en Jolien. Een moeder-dochter duo dat samen het label “Spots & Speckles” heeft opgericht. Hieronder verkopen we onze handgemaakte keramiek, met de intentie om te vertragen. We hebben een gezamenlijke passie voor het maken van unieke objecten met onze handen en voor we het wisten hadden we een label uit de grond gestampt. Nog altijd één van onze beste beslissingen ooit!

We focussen op ambachtelijke stuks die je helpen om te vertragen. We rushen altijd zo snel door het leven dat we vaak vergeten stil te staan bij de mooie, alledaagse momenten. Het doel is om met onze objecten een bewustwording teweeg te brengen. Onze missie is geslaagd wanneer iemand niet op 1 minuut zijn espresso naar binnen giet, maar echt eens geniet van een koffietje uit een handgemaakt kopje en de rust die dit met zich meebrengt.

[qodef_single_image enable_image_shadow="no" image_size="full" image="82340"]

Waar gaat deze blog over gaan?

[qodef_single_image enable_image_shadow="no" image_size="full" image="82332"]

Onze blog lijkt ons de perfecte plaats om jullie content te geven dat verder gaat dan onze keramiek. Daarom gaan we rond verschillende thema’s werken, welbepaald 3 verschillende! We lichten ze even toe voor jullie.

1. Ondernemen / Keramiek

Onze core business blijft nog altijd keramiek. Het lijkt ons leuk om te tonen hoe je ten volle er van kan genieten! We gaan o.a. posts toewijden aan hoe je het beste je keramiek kan stylen. Denk bv. aan hoe je leuke composities maakt met vaasjes, waarvoor je die serveerschaal allemaal kan gebruiken,… Maar we nemen jullie ook graag mee in ons ondernemersverhaal. Hoe we onze zaak opgestart hebben, hoe het is om samen met je mama een zaak te starten,… Veel dingen om te bespreken dus!

2. Vertragen

We willen jullie ook heel graag inspireren tot trager leven en de juiste handvaten hiervoor aanreiken. Onze blog lijkt ons dé perfecte plaats om jullie tips te geven om te vertragen en meer mindful doorheen je dag te gaan. Dit is stiekem ook ons favoriete thema, dus hier ga je waarschijnlijk wel wat meer van zien!

3. Culinair

Om af te sluiten hebben we nog een super tof (of lekker, haha) thema. We hebben beide een bijkomende passie voor lekker en gezond eten. Wanneer je aan een handgemaakte bowl denkt, denk je automatisch aan wat je er allemaal in kan serveren. Wij gaan op deze blog regelmatig recepten delen die perfect zijn voor in onze keramiek te presenteren.

[qodef_single_image enable_image_shadow="no" image="82452" image_size="full"]

Ziezo! Nu weet je wie we zijn, wat we doen en wat we hier gaan posten. Dat lijkt ons meer dan genoeg voor een eerste post. We kijken er naar uit om hier regelmatig nieuwe content te voorzien. We hopen tweewekelijks, maar hey, schiet ons niet af wanneer het wat langer duurt! Jolien en op tijd komen, daar moet nog aan gewerkt worden… 😉

 

Namasté!

Privacy Preference Center