Veelgestelde vragen

Momenteel verzenden we naar België en Nederland. Wanneer je in België woont moet je geen verzending betalen wanneer je bestelling boven de €50 is. Pakketjes die naar het buitenland vertrekken zullen een standaard verzendkost van €6,50 hebben, aangezien we met zware artikelen werken.

Woon je in het buitenland, maar wil je toch graag iets van ons merk kopen? Stuur me even een mailtje! We kijken even samen wat de mogelijkheden zijn.

Al onze objecten zijn geschikt voor zowel warm als koud eten. Moest er een uitzondering zijn gaat dit altijd duidelijk aangegeven worden bij het product zelf en kan je ook nog een reminder in je pakketje verwachten.

We bakken ons keramisch servies twee keer zodat alles veilig voor voedsel is. Er is niets leuker dan je tafel op te leuken met allemaal originele stuks! Stuur ons ineens een fotootje van je resultaat, we love it!

Ja, al onze producten kunnen in de vaatwasser. Moest er een uitzondering zijn zullen we dit heel duidelijk aangegeven.

Kleine tip: Laad je vaatwasser niet te vol wanneer je de keramiek er in steekt. Wanneer een keramisch object hard tegen iets aan slaat heb je de kans dat er een barst komt in het glazuur of dat er een stukje af vliegt. Laat dus zeker wat extra ruimte rondom je keramiek.

Neen, wij accepteren geen terugzendingen. Maar niemand wil zijn keramiek terug sturen wanneer ze het ontvangen hebben, wees dus maar zeker dat je heel blij gaat zijn met je pakketje. Stuur ons een email als je een klacht hebt en we bekijken het samen zo snel mogelijk.

We maken al onze objecten in ons keramiek atelier te Antwerpen. Elk stuk krijgt al onze aandacht en we stoppen er al onze liefde in. We maken al onze producten in steengoed klei en wanneer dit gedroogd is bakken we het in de oven zodat het hard kan worden. Hierna gebruiken we onze zelf gemaakte glazuren en bakken het voor een laatste keer. Wanneer alles afgekoeld is pakken we het met veel liefde extra voorzichtig in en sturen we het naar je op.

Eerst en vooral, maak je geen zorgen over het sneuvelen van je keramiek onderweg! Dit is nog nooit gebeurd. We verpakken alles zeer zorgvuldig zodat er onderweg weinig kan mislopen met je pakketje.

Moest er toch iets gebeurd zijn, maak dan alsjeblieft onmiddellijk foto’s van je pakket en van de schade en stuur ons een email. We bekijken het onmiddellijk en zorgen er voor dat je een terugstorting krijgt van het aangekochte product.

We houden er van om speciale bestellingen te maken! Stuur ons een mailtje met de objecten die je zou willen, bv een set van 8 borden. We bekijken het even samen en sturen je een prijszetting door. Samen kiezen we kleuren en hierna duiken we onze studio in om je prachtige stuks te maken! Hou rekening met een langere levertijd, door het lange proces kan dit 3 tot 4 weken duren. We houden je altijd op de hoogte van alle stappen en de status van je bestelling.