Zoek je een keramiek stuk waar je zowel je ontbijt uit kan lepelen, hapjes in kan serveren als echte maaltijden in presenteren? Onze klassieker, de ronde bowl, doet het allemaal. De bolle randen van dit kommetje lijken je maaltijd wel te omhelzen. Klik de bowl meteen in je winkelmand of haal hem uit de kast voor deze vier prettige momenten:

[qodef_single_image enable_image_shadow="no" image_size="full" image="84198"]

1. Een voedzaam én mooi ontbijt

Ik begin meteen met de belangrijkste maaltijd van de dag en mijn favoriete manier om de bowl te gebruiken. Door zijn ronde vormen is de bowl perfect om naar hartenlust ontbijtjes in klaar te maken. Van yoghurt, tot fruit, havermout of smoothie bowls: er gaat niets in een hoekje verloren van je heerlijke ontbijt. Wat denk je van deze inner goddess raspberry breakfast bowl in één van onze kommetjes?

2. Verwennen met een dip

We verwennen onszelf en onze gasten allemaal graag met wat lekkere tapas. Extra punten als we ze dan nog eens kunnen serveren in prachtige, handgemaakte keramiek. De bowl is perfect om een heerlijke dip in te maken en te gebruiken als tapaskommetje. Dip in de ene bowl, crackers of chips in een andere, glaasje cava en het leven is weer mooi! Probeer zeker deze spiced roasted carrot hummus eens.

Shop onze bowls

[qodef_product_list info_position="info-below-image" number_of_columns="three" space_between_items="medium" orderby="name" order="ASC" taxonomy_to_display="category" image_size="" display_category="yes" display_rating="no" info_bottom_text_align="left" number_of_posts="3" taxonomy_values="kommen"]

3. Een licht voorgerecht

Voorgerechten die zo groot en zwaar zijn dat je geen plaats of zin over hebt voor het hoofdgerecht? Doen wij niet aan mee. Doordat onze bowl vrij laag is, maar toch breed, is ie perfect om een klein gerechtje in te serveren als voorgerecht. Vooral gerechten met een sausje passen hier goed in. Een andere optie als voorgerecht is een heerlijk vers soepje zoals deze vegan creamy asparagus soup.

4. De oven in

Onze bowls worden twee keer gebakken op hoge temperaturen en kunnen dus gerust de oven in (als je de bowl uit de oven haalt, plaats je hem wel op een afkoelrekje. De temperatuurschok met een koud keukenblad kan ervoor zorgen dat hij barst en dat willen we natuurlijk niet). Je kan individuele gerechtjes maken in onze kommetjes en zo de oven in schuiven. Dit vegan risottoreceptje is super simpel en absoluut heerlijk.

 

Heel veel inspiratie maar nog geen bowls in je kast? Je bestelt ze hier. 

[qodef_single_image enable_image_shadow="no" image="84232" image_size="full"]

Foto’s: @instantonetta